HTML

Bulvársajtó

Blikk szallagcím: Antal Imre halálából pénzt akar húzni a bulvársajtó! No comment.

Friss topikok

  • salug: Jó ha tudjuk! Állami támogatásból és a mi pénzünkből celebelnek. Ne feledjük, még a reklámot is mi... (2008.10.27. 01:29) Fájjon nekik
  • salug: Azt hittem, hogy a feledés homályába veszett Patricia Hearst esete. Tévedtem. Éppen most megy a Di... (2008.10.27. 01:17) Online bulvároldalak
  • salug: Teljesen összemocskolódott a média világa. Nem tudom kiknek a kezében van, de az biztos, hogy a pé... (2008.08.18. 16:32) Hajléktalanshow - Nagy lehetőség

Linkblog

3C - Celeb Carrier Createor

2008.09.16. 13:28 :: nem várt fordulat

 

A Hóbelevanc oldalon olvastam, hogy elkészűlt az első bulvár hírgeneráló program.
Nem hiszem, hogy tudna olyan alacsony szinvonalú cikket készíteni, mint a Fájjon Nekik posztban leírt, de azért talán az ihletet mindenképp megadja leendő bulvár újságíróknak.

Szerintem a következő verzió már képes lesz a blikkben az első oldalon szereplő fotóaláírások készítésére, amelyet nagy szeretettel alkalmaznak a félmeztelen lányok képeinél. Ez is megér egy misét, de erről majd egy későbbi posztban.

http://mover.blog.hu/2008/09/16/3c_galambos_dorina_ferje_harmasban_meg_csinalna

Érdemes elolvasni.

Szólj hozzá!

Címkék: szoftver bulvár

Fájjon nekik

2008.09.02. 11:46 :: nem várt fordulat

Bors újság, 2008. augusztus 29, péntek.

Ezt a "vezércikket", bevezetőt vagy mit találtam rögtön a második oldalon.

Nagyon sok hozzáfűzni valóm lenne, de felesleges bármilyen szó, beszéljen magáért Földvári Zsófia írása. Azt hiszem találkozni fogunk még itt a blogon evvel a névvel, mert felül(alul) szárnyalhatatlanok az írásai. Tudom, hogy a bulvár megkövetel egyfajta stílust, pimaszságot, igénytelenséget, de szerintem ez valóban belőle jön...

No comment.

Mindig elönt a kéjes izgalom, amiokr hírességeket látok sárban fetrengve, vagy sírva az életükért könyörögni. Olyankor meglátom bennük az embert. Mert egyébként mit mutatnak magukból? Koktélruhában pózolnak a vörös szőnyegen, vakítóan fehér fogsurukat villogtatva kacagnak a kamerák kereszttüzében, pajkosan össze-összekacsintanak a filmbemutatón, miközben lazacot esznek és pezsgőt isznak. Az újságok hasábjain egzotikus luxusútjukról készült képeiket mutogatják, és csupa kedves, szép történetet mesélnek magukról. Ez a tökéletesség már unalmas.

Én a néző az igazi arcukra vagyok kiváncsi.

Szeretném tudni, hogyha kiveszik a színes kontaktlencsét akkor milyen a szemük igazi színe? Tudni akarom, hogy a hasukon van e zsírpárna, hogyha nem eplilálnak mennyire szőrös a lábuk és hogy a porcelánra sminkelt arcukon éktelenkedik ragya? Hajt a vágy, hogy megtudjam, mit gondolnak magukban, amikor felveszik a kirakatmosolyt, mert meg akarom ismerni a bensp énjüket. Miért is ne akarnám? Hiszen őket nézem minden este! Ők olvassák a híreket, játszanak a kedvenc sorozataimban, szerepelnek színházak színpadjain, plakátokon mosolyognak rám és tegezve köszöntenek a reklámokban.

Ezért olyan édes, amikor szenvedni látom őket. Amikor remegő kézzel pókpetéket emelnek a szájukhoz, amikor a sírástol remegő hangon könyörögnek a szakadék felett, olyankor szempillantás alatt hétköznapi emberré válnak. Megmutatkozik az az oldaluk, amellyel azonosulni tudok. Ha egy lassan végiggördülő könycsepp útját követem a koszos arcukon rájövök, hogy nekik sem egyszerű az élet, és hogy ők is keményen megdolgoznak a pénzükért. Most pedig az a feladatuk, hogy engem szórakoztassanak. Hát akkor fájjon nekik! Ettől lesz jó a műsor.

 

4 komment

Címkék: blikk bulvárgeci földvári zsófia

Rtl bulvár

2008.08.25. 20:18 :: nem várt fordulat

A hétvégén nézem forma 1 előtt a tévét, mit látok: rtlbulvar.hu

Na mondom, az rtl amúgy is hozza a szintet, megnézem én ezt az oldalt.
Tipukus bulvárlap, hasonló az eddig tárgyaltakhoz,

Rögtön a bizarr kategóriára kattintottam, de ezt nem ajánlom senkinek. Bár Internet Explorer 6 alatt bejön az oldal, Firefox és opera alatt valami végtelen ciklusba kerül, ugyanis míg előző böngésző egyszerűen csak lefagy, az opear folyamatosan növeli, növeli csak az oldal méretét, teljesen használhatatlan.

Bármelyik oldalra navigálok, sehol nem látom, hogy épp az aktuális kategóriában lennék.
No mindegy átballagok a mágia rovatba, ahol Vágó István asztalt tánoltat címmel egy videót is megnézhetünk. Vágóról tudjuk, hogy szkeptikus a földön túli dolgokkal szemben, de nem látunk már, csak egy 8 perces videót, ahol azt láthatjuk, hogy médiumok kezükkel mozgatják az asztalt. Hát brávó!

Videó lapozás után.

Szólj hozzá!

Címkék: vágó mágia rtlbulvár

Hajdú Péter esküvője

2008.08.19. 01:52 :: nem várt fordulat

Rögtön szét is offolom a saját blogomat...

De most komolyan, nem lehetett volna ezt a pénzt valóban a hajléktalanokra költeni?

 Na jó, de legalább egy részét?

Szólj hozzá!

Címkék: hajdú péter hajléktalan bulvárgeci

Pénisz teszt

2008.08.13. 11:33 :: nem várt fordulat

A Napiász oldalon egy remek tesztet találtam. Ebből ki tudod találni mekkora a péniszed. http://www.napiaszonline.hu/ferfimagazin/peniszteszt_4839

Tudni szeretnéd mekkora a szerszámod? Íme egy teszt, aminek a segítségével, kideül, hova is sorolhatod magad. A teszt nem lesz véresen komoly, ér nevetni is!

Ha én tudni szeretném mekkora a szerszámom, akkor fogok egy centit, vagy vonalzót és lemérem bazz. Vagy ez tényleg vicces volt?

Szólj hozzá!

Címkék: pénisz mit kezdjek evvel az informacioval

Online bulvároldalak

2008.08.12. 18:30 :: nem várt fordulat

Véginézegettem a magyar online bulvároldalakat, és a következőkre jutottam:
nagy fantáziával alakították ki az oldalak layoutját, ugyanis szinte mindegyik egy az egyben ugyanaz. Bal oldalon a napi vagy vezető hír, ami szinte kivétel nélkül egy pina.

Egy oldal lóg ki a sorból ez a Bors Online, ami már kinézetében is elüt a többitől, ráadásul itt a figyelemfelkeltő pina helyett Albert Györgyi háromszázhuszonkettedik házasságáról tudhatunk meg egyet s mást. Ez az az újság, ahol 2008 -ban is töretlenül reklámozzák a fanatsztikus 399 forintért kapható István a Király DVD-t! Csak így tovább...

3 komment

Hajléktalanshow - Nagy lehetőség

2008.08.12. 17:35 :: nem várt fordulat

Kicsit talán lecsúsztam erről a témáról, de tegnap ülök este a törzskocsmámban, munka után lazításként mindig elolvasom a napi szemetet, egyszercsak a Bors nevű szennylapban a következő cikkre leszek figyelmes.

Beteg a hajléktalanshow kismamája.
A teljes cikk.

Mondom MI??? Hajléktalanshow? Ilyen nincs.

Kicsit utánanéztem mi ez.

Hajdú Péter és Tornóczky Anita ötszáz hajléktalan közül választott ki először ötvenet, majd tizenkét hajléktalant, akik egy budapest melletti luxuskastélyban fognak lakni. A hírekből (168 óra, Velvet) az derült ki, hogy a győztes egy lakást kap, és a Story TV fogja adni. Azaz adja is ha minden igaz, Hajléktalanshow-t indít Hajdú Péter – június 21.

Remek.
 

Úgy gondolm minden jóérzésű ember gusztustalannak tartja ezt a produkciót, bármi is legyen a vége.

Először is gondoljunk bele mit érezhetett az a 488 ember akiket elküldtek. Pedig micsoda nagy lehetőség volt! Ha a célig eljutok, és én leszek az első, akkor enyém a lakás! De nem, ők már kirostálódtak, marad tehát tizenkét szerencsétlen ember, akik között van leszbikus, elítélt, terhes kismama, és ezek közül 11 a show végén mehet vissza ahonnan jött.

Közben képzelem, ahogyan emelt díjas SMS -en lehet majd kiszavazni, és egyéb értékes tárgyakat nyerni mindenféle játék keretében. Nem láttam még egy részt sem, de azt hiszem nem is fogom megnézni.

Vajon mennyi lehet ennek a műsornak a költségvetése, és nem lehetett -e volna azt a pénzt kicsit okosabban és hatékonyabban a hajléktalanok javára fordítani? Jah igen, hát, ha nem megy le a tévében a műsor, akkor nincs reklámbevétel. Vajon miket reklámoznak közben? Korpásodás elleni sampont és domestoszt?

Elmennek ezek a büdös picsába csudába.

De ezzel még nincs vége:


"Igen, voltak előítéleteim velük szemben, de miután ötszáz hajléktalanból kiválasztottunk ötvenet, majd tizenkettőt, a véleményem alaposan megváltozott" - mondta Hajdú Péter, aki szerint a bőrszín, a nemzetiség, a szexuális beállítottság alapján bűn megkülönböztetni az embereket. A műsor persze nem lenne teljes botrány nélkül: Salamon András ugyanis azzal vádolta meg Hajdút, hogy ellopta műsorötletét.

 

Nem elég, hogy nyíltan vállalja az előítéletét, de még ilyeneket is mond, hogy bűn megkülönböztetni az embereket. A bűn az, hogy megszülettél.
Illetve itt egy másik surmó paraszt, aki még azért kapálódzik, hogy ez az ő ötlete.

Van még:

Elajándékozza kisfia, Krisztián kinőtt ruháit egy hajléktalan asszonynak Csisztu Zsuzsa. A jótékony tettre a Story Tv hajléktalanshow-jában kerül sor, amelynek Csisztu lesz a műsorvezetője, írja a Bors. „Az egyik szereplőnek, Zsuzsinak babája születik a show-ban. Mivel a műsor célja az, hogy segítsünk ezeken az embereken, elhatároztam, hogy a kisfiam babakelengyéit odaajándékozom Zsuzsi kisfiának” - Csisztu, aki azt is hozzátette, rendszeresen adományozik a Vöröskeresztnek és a Máltai Szeretetszolgálatnak is.

Micsoda nemes lélek, Zsuzsika a hajléktalanshowban fogja odaajándékozni. Bazdmeg, népszerűséghajhászáshos kitűnő lehetőség. Ooops, miket is beszélek, hát rendszeresen adományozik... Akkor viszont miért kellet mindezt a műsorban megtenni?

PS:

"Paliga István „sorstársként” máris mondja:
– Tudja, mi lesz a valóságshow szereplőinek a sorsa? Visszakerülnek oda, ahonnan jöttek. Aztán ismét beállnának a sorba ingyenebédért. De a többiek majd elzavarják őket, és azt mondják nekik: „Te fél évig mutogattad magad, teletömted a hasad, mi éheztünk. Ne vedd el a másét.” Utálni fogják őket!"

 

1 komment

Címkék: hajdú péter hajléktalan csisztu valóságshow bulvárgeci