HTML

Bulvársajtó

Blikk szallagcím: Antal Imre halálából pénzt akar húzni a bulvársajtó! No comment.

Friss topikok

  • salug: Jó ha tudjuk! Állami támogatásból és a mi pénzünkből celebelnek. Ne feledjük, még a reklámot is mi... (2008.10.27. 01:29) Fájjon nekik
  • salug: Azt hittem, hogy a feledés homályába veszett Patricia Hearst esete. Tévedtem. Éppen most megy a Di... (2008.10.27. 01:17) Online bulvároldalak
  • salug: Teljesen összemocskolódott a média világa. Nem tudom kiknek a kezében van, de az biztos, hogy a pé... (2008.08.18. 16:32) Hajléktalanshow - Nagy lehetőség

Linkblog

Fájjon nekik

2008.09.02. 11:46 :: nem várt fordulat

Bors újság, 2008. augusztus 29, péntek.

Ezt a "vezércikket", bevezetőt vagy mit találtam rögtön a második oldalon.

Nagyon sok hozzáfűzni valóm lenne, de felesleges bármilyen szó, beszéljen magáért Földvári Zsófia írása. Azt hiszem találkozni fogunk még itt a blogon evvel a névvel, mert felül(alul) szárnyalhatatlanok az írásai. Tudom, hogy a bulvár megkövetel egyfajta stílust, pimaszságot, igénytelenséget, de szerintem ez valóban belőle jön...

No comment.

Mindig elönt a kéjes izgalom, amiokr hírességeket látok sárban fetrengve, vagy sírva az életükért könyörögni. Olyankor meglátom bennük az embert. Mert egyébként mit mutatnak magukból? Koktélruhában pózolnak a vörös szőnyegen, vakítóan fehér fogsurukat villogtatva kacagnak a kamerák kereszttüzében, pajkosan össze-összekacsintanak a filmbemutatón, miközben lazacot esznek és pezsgőt isznak. Az újságok hasábjain egzotikus luxusútjukról készült képeiket mutogatják, és csupa kedves, szép történetet mesélnek magukról. Ez a tökéletesség már unalmas.

Én a néző az igazi arcukra vagyok kiváncsi.

Szeretném tudni, hogyha kiveszik a színes kontaktlencsét akkor milyen a szemük igazi színe? Tudni akarom, hogy a hasukon van e zsírpárna, hogyha nem eplilálnak mennyire szőrös a lábuk és hogy a porcelánra sminkelt arcukon éktelenkedik ragya? Hajt a vágy, hogy megtudjam, mit gondolnak magukban, amikor felveszik a kirakatmosolyt, mert meg akarom ismerni a bensp énjüket. Miért is ne akarnám? Hiszen őket nézem minden este! Ők olvassák a híreket, játszanak a kedvenc sorozataimban, szerepelnek színházak színpadjain, plakátokon mosolyognak rám és tegezve köszöntenek a reklámokban.

Ezért olyan édes, amikor szenvedni látom őket. Amikor remegő kézzel pókpetéket emelnek a szájukhoz, amikor a sírástol remegő hangon könyörögnek a szakadék felett, olyankor szempillantás alatt hétköznapi emberré válnak. Megmutatkozik az az oldaluk, amellyel azonosulni tudok. Ha egy lassan végiggördülő könycsepp útját követem a koszos arcukon rájövök, hogy nekik sem egyszerű az élet, és hogy ők is keményen megdolgoznak a pénzükért. Most pedig az a feladatuk, hogy engem szórakoztassanak. Hát akkor fájjon nekik! Ettől lesz jó a műsor.

 

4 komment

Címkék: blikk bulvárgeci földvári zsófia

A bejegyzés trackback címe:

https://bulvarsajto.blog.hu/api/trackback/id/tr47644648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magnolia 2008.09.12. 09:21:43

Őszintén szólva, az a fajta újságírás, amit a
Blikk és a többi bulvárlap művel, nekem nem igazán tetszik. De amit leadnak a kereskedelmi tévékben szórakoztató műsor gyanánt, az is elképesztő. Engem pedig már abszolút hidegen hagy a "hírességek" szereplése. És egy műsor nem attól lesz jó, hogy felvonul egy csomó médiaszereplő. Színvonalas, kulturált műsorokra lenne szükség, és jó színészekre.

nem várt fordulat 2008.09.12. 09:58:08

Nos, ebben egyet értünk:

"Színvonalas, kulturált műsorokra lenne szükség, és jó színészekre. "

Zsuzsa66 2008.09.28. 21:23:24

Én is egyetértek az előttem szólókhoz, csak egy a bibi: a szereplőknek igencsak szükségük van arra, hogy beszéljenek róluk - mivel celebnek képzelik magukat - és nem utolsó sorban, azért a pénz sem jön rosszul, hát még az, hogy ezt az utat ingyen teszik meg. Igen a celeb az ismert, de számomra azok a celebek, akiket az egész világ ismer, mint pl. az arany érmes sportolok, a színészek, majd az énekesek.
Azért megnézem a "mi" úgymond celebeinket, mert nekem nincs az a pénz, amiért ezt megcsinálnám!

salug 2008.10.27. 01:29:05

Jó ha tudjuk! Állami támogatásból és a mi pénzünkből celebelnek. Ne feledjük, még a reklámot is mi fizetjük.

Nálunk nincs a tv-ben beállítva celebes csatorna. /Ez a reklám helye./
A gyerek reklamálja is, mert az iskolában az összes osztálytárs nézheti.
Ők a többség és ezért van pénz rá.
süti beállítások módosítása