HTML

Bulvársajtó

Blikk szallagcím: Antal Imre halálából pénzt akar húzni a bulvársajtó! No comment.

Friss topikok

  • salug: Jó ha tudjuk! Állami támogatásból és a mi pénzünkből celebelnek. Ne feledjük, még a reklámot is mi... (2008.10.27. 01:29) Fájjon nekik
  • salug: Azt hittem, hogy a feledés homályába veszett Patricia Hearst esete. Tévedtem. Éppen most megy a Di... (2008.10.27. 01:17) Online bulvároldalak
  • salug: Teljesen összemocskolódott a média világa. Nem tudom kiknek a kezében van, de az biztos, hogy a pé... (2008.08.18. 16:32) Hajléktalanshow - Nagy lehetőség

Linkblog

Hajléktalanshow - Nagy lehetőség

2008.08.12. 17:35 :: nem várt fordulat

Kicsit talán lecsúsztam erről a témáról, de tegnap ülök este a törzskocsmámban, munka után lazításként mindig elolvasom a napi szemetet, egyszercsak a Bors nevű szennylapban a következő cikkre leszek figyelmes.

Beteg a hajléktalanshow kismamája.
A teljes cikk.

Mondom MI??? Hajléktalanshow? Ilyen nincs.

Kicsit utánanéztem mi ez.

Hajdú Péter és Tornóczky Anita ötszáz hajléktalan közül választott ki először ötvenet, majd tizenkét hajléktalant, akik egy budapest melletti luxuskastélyban fognak lakni. A hírekből (168 óra, Velvet) az derült ki, hogy a győztes egy lakást kap, és a Story TV fogja adni. Azaz adja is ha minden igaz, Hajléktalanshow-t indít Hajdú Péter – június 21.

Remek.
 

Úgy gondolm minden jóérzésű ember gusztustalannak tartja ezt a produkciót, bármi is legyen a vége.

Először is gondoljunk bele mit érezhetett az a 488 ember akiket elküldtek. Pedig micsoda nagy lehetőség volt! Ha a célig eljutok, és én leszek az első, akkor enyém a lakás! De nem, ők már kirostálódtak, marad tehát tizenkét szerencsétlen ember, akik között van leszbikus, elítélt, terhes kismama, és ezek közül 11 a show végén mehet vissza ahonnan jött.

Közben képzelem, ahogyan emelt díjas SMS -en lehet majd kiszavazni, és egyéb értékes tárgyakat nyerni mindenféle játék keretében. Nem láttam még egy részt sem, de azt hiszem nem is fogom megnézni.

Vajon mennyi lehet ennek a műsornak a költségvetése, és nem lehetett -e volna azt a pénzt kicsit okosabban és hatékonyabban a hajléktalanok javára fordítani? Jah igen, hát, ha nem megy le a tévében a műsor, akkor nincs reklámbevétel. Vajon miket reklámoznak közben? Korpásodás elleni sampont és domestoszt?

Elmennek ezek a büdös picsába csudába.

De ezzel még nincs vége:


"Igen, voltak előítéleteim velük szemben, de miután ötszáz hajléktalanból kiválasztottunk ötvenet, majd tizenkettőt, a véleményem alaposan megváltozott" - mondta Hajdú Péter, aki szerint a bőrszín, a nemzetiség, a szexuális beállítottság alapján bűn megkülönböztetni az embereket. A műsor persze nem lenne teljes botrány nélkül: Salamon András ugyanis azzal vádolta meg Hajdút, hogy ellopta műsorötletét.

 

Nem elég, hogy nyíltan vállalja az előítéletét, de még ilyeneket is mond, hogy bűn megkülönböztetni az embereket. A bűn az, hogy megszülettél.
Illetve itt egy másik surmó paraszt, aki még azért kapálódzik, hogy ez az ő ötlete.

Van még:

Elajándékozza kisfia, Krisztián kinőtt ruháit egy hajléktalan asszonynak Csisztu Zsuzsa. A jótékony tettre a Story Tv hajléktalanshow-jában kerül sor, amelynek Csisztu lesz a műsorvezetője, írja a Bors. „Az egyik szereplőnek, Zsuzsinak babája születik a show-ban. Mivel a műsor célja az, hogy segítsünk ezeken az embereken, elhatároztam, hogy a kisfiam babakelengyéit odaajándékozom Zsuzsi kisfiának” - Csisztu, aki azt is hozzátette, rendszeresen adományozik a Vöröskeresztnek és a Máltai Szeretetszolgálatnak is.

Micsoda nemes lélek, Zsuzsika a hajléktalanshowban fogja odaajándékozni. Bazdmeg, népszerűséghajhászáshos kitűnő lehetőség. Ooops, miket is beszélek, hát rendszeresen adományozik... Akkor viszont miért kellet mindezt a műsorban megtenni?

PS:

"Paliga István „sorstársként” máris mondja:
– Tudja, mi lesz a valóságshow szereplőinek a sorsa? Visszakerülnek oda, ahonnan jöttek. Aztán ismét beállnának a sorba ingyenebédért. De a többiek majd elzavarják őket, és azt mondják nekik: „Te fél évig mutogattad magad, teletömted a hasad, mi éheztünk. Ne vedd el a másét.” Utálni fogják őket!"

 

1 komment

Címkék: hajdú péter hajléktalan csisztu valóságshow bulvárgeci

A bejegyzés trackback címe:

https://bulvarsajto.blog.hu/api/trackback/id/tr73612845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

salug 2008.08.18. 16:32:51

Teljesen összemocskolódott a média világa. Nem tudom kiknek a kezében van, de az biztos, hogy a pénzről szól. A saját zsebükről. A hajdúfélék csak szolgamód teljesítik az elvárást.
Aljaemberek, - de azokat is azzá teszik lassan, folyamatosan, akik őket nézik a napi kínálatból. Más szinte nincs is.
Telik a pohár, azaz nálam már megtelt.
süti beállítások módosítása